Küldj Engem Alapítvány rendezvények

Küldj Engem Alapítvány alapítóinak részvétele szolgálatokban. Tervezett rendezvényeink és eseményeink. Keresünk új munkatársakat, szolgálati területeket valamint Támogatókat.
Amennyiben szívesen szolgálnál velünk, keress minket bizalommal!

ÉTELOSZTÁS 
és Evangelizáció minden hétvégén vidéken a rászorulóknak.

1 millió Ft értékben, 1200 Kg Száraz Élelmiszert szeretnénk szétosztani a rászorulóknak.

Szervezetünk állandóvá tenné ezen programját: élelmiszer, ruha, egyéb anyagi jellegü támogatások. Egyszeri vagy akár rendszeres támogatásoddal többekhez tudunk eljutni!
Köszönjük!

Küldj Engem Alapítvány
Támogatás:

MBH Bank: 10101016-56155100-01005001
Adószám: 19289041-1-43
Közlemény: adomány

Küldetések

Természetesen folytatjuk az elkezdett munkáinkat és bővülni, növekedni szeretnénk. Keresünk új munkatársakat, szolgálati területeket és Támogatókat. Amennyiben téged is érdekel a Alapítványunk, és szívesen szolgálnál velünk, keress minket bizalommal!

Szervezetünk állandóvá tenné ezen programját

Heti rendszerességgel, élelmiszer kiosztását.a rászorúlóknak. Egyszeri vagy akár rendszeres támogatásoddal többekhez tudunk eljutni! 
Köszönjük!

Szeretnénk megosztani veled néhány konkrét tervünket:

  • Pécsi plántálás - A doveri One Church összefogásának gyümölcseként egy új közösség fog születni reményeink szerint a kertvárosi kerületben. Ebbe a munkába a plántálásban szerzett tapasztalatai miatt meghívták Lencse Balázst is, illetve az OM-et, Somogyi Attila Evangelistát, hogy támogassák ezt a munkát, amit örömmel elfogadtunk. A gyakorlati munka Nigel Bainbridge ideköltözésével kezdődik, addig is a stratégiai tervezések szakaszában vagyunk.
  • Szegedi plántálás - A városban egy újépítésű ingatlanunk, ami kialakításánál fogva alkalmas volt egy lakás létesítésére. Természetesen ebben a munkában is részt veszünk. Az ingatlan elhelyezkedése és a látás közös metszéspontja a fiatal családosok elérése. Így ehhez építjük fel a stratégiát, és ezt a réteget igyekszünk megszólítani.
  • Jelenlét Ifijúságvédelmi Misszió - Olyan ingyenes szabadidős szolgáltatás alkohol és más káros szenvedély mentes szolgáltatás nyújtása fiatalok felé, ahol a szombat estéik egy részét értelmesen eltölthetik. Tavasszal indítanánk ezt a programot és elsősorban a kallódó fiatalokat szeretnénk megszólítani, hogy szabadidejüket a klubban töltsék el kontrollált körülmények között. 
  • Evangélista iskola - 22 Budapest / Budapest 
  • Evangelizációs rendezvények - Időpontok, helyszínek egyeztetés alatt...
  • Budapesten heti több alkalommal rendszeresen. - Időpontok, helyszínek egyeztetés alatt...
  • Csehország - Időpontok, helyszínek egyeztetés alatt...
  • Szlovákia - Időpontok, helyszínek egyeztetés alatt...
  • Románia - Időpontok, helyszínek egyeztetés alatt...
  • Ételosztás - Minden hétvégén és egyben Evangelizáció vidéken a rászorulóknak.

Küldj Engem Alapítvány
Támogatás:

MBH Bank: 10101016-56155100-01005001
Adószám: 19289041-1-43
Közlemény: adomány

Kövess minket:

Alapítvány adatai

A szervezet nyilvántartási száma:
01-01-0013015

Adószám:
19289041-1-43