Küldj Engem Alapítvány rendezvények

Küldj Engem Alapítvány alapítóinak részvétele szolgálatokban. Pesti Tv riportort készített a Küldetésünkről. Tervezett rendezvényeink és eseményeink. Keresünk új munkatársakat, szolgálati területeket valamint Támogatókat.
Amennyiben szívesen szolgálnál velünk, keress minket bizalommal!

Ételosztás és egyben Evangelizáció vidéken a rászorulóknak. Minden alkalommal sokan döntöttek Krisztus mellett. És sok-sok család kapott segítséget. 

Városok ahol jelen voltunk: Csobánka, Mátészalka, Ópályi, Fábiánháza, Mérk, Nagyecsed, Salgótarján, Törtel, Cegléd, Izsák, Abony, Jászladány...

Ételosztás, Evangelizáció és ruhaosztás. 

Abonyi Gyülekezet plántálás

A legfontosabb célok egyike egy új gyülekezet plántálásnál, hogy emberek jussanak üdvösségre. Ennek az egyik pecsétje, hogy bemerítkeznek hitük bizonyságára az új megtérők.

Karitatív tevékenységet indítunk

Közel 600.000 Ft értékben kaptunk bébiételeket, babatápszereket és tartós kenyeret, amit első körben három településen osztottunk ki: Abonyban, Jászladányon és Izsákon.

Abony város önkormányzata

A település polgármestere, Pető Zsolt és jegyzője, Dr. Gáspár Anita fogadta Lencse Balázst, az Országos Misszió vezetőjét, Koté Józsefet és kedves feleségét, Zsuzsikát.

Küldetés - KÉM műsor Pesti Tv adásában

Eddig nem volt ilyen szervezet Magyarországon, ezért Isten a szívünkre helyezte. Lencse Balázzsal OM és Somogyi Attila Evangélistával rőgzített bezsélgetését. Együtt járunk utána ennek a helyzetnek keresve a megoldását. Tovább >>

Online média

Át kellett helyezni a virtuális térbe, ez nem ért minket váratlanul, mert az alapszintű felkészültségünk már megvolt ehhez.
Több új műsort indítottunk, illetve rövid videósorozatokat is készítettünk.

Christ Is All Ministry

Alapítónk Somogyi Attila rendszeres online élő megjelenése közösségi felületeken.
Tovább >>

Izsák Gyülekezet plántálás

A jövőbeni tervek között szerepel egy ingatlan vásárlása is, ahonnan a helyi missziós és karitatív munkát is tudnánk végezni a közösségi alkalmakkal párhuzamosan.

Ételosztások

Csobánka, Mátészalka, Ópályi, Fábiánháza, Mérk, Nagyecsed, Salgótarján, Törtel, Cegléd, Izsák, Abony, Jászladány...

Utcai Evangelizációk

Az emberek a kezünk alatt születnek újjá, gyógyulnak meg és a szívükben Jézussal mennek haza. Sok gyógyulást láttunk az utcákon.
Hisszük, ennek jött el az ideje, hogy bátran felvállaljuk a hitünket és Isten megígérte, hogy jelek és csodák követik azokat, akik ezt megteszik. Tovább >>

Evangelista Iskola

Kurzusok, Tanítás, Mentorálás, Gyakorlati képzések, Kiküldés
Tovább >>

Küldetések

Természetesen folytatjuk az elkezdett munkáinkat és bővülni, növekedni szeretnénk. Keresünk új munkatársakat, szolgálati területeket és Támogatókat. Amennyiben téged is érdekel az Alapítványunk, és szívesen szolgálnál velünk, keress minket bizalommal!

Szervezetünk állandóvá tenné ezen programját

Élelmiszer, ruha, egyéb anyagi jellegü támogatások. Egyszeri vagy akár rendszeres támogatásoddal többekhez tudunk eljutni!
Köszönjük!

Küldj Engem Alapítvány
Támogatás:

MBH Bank: 10101016-56155100-01005001
Adószám: 19289041-1-43
Közlemény: adomány

Kövess minket:

Alapítvány adatai

A szervezet nyilvántartási száma:
01-01-0013015

Adószám:
19289041-1-43